20.37


Alldeles nyss!

Hej på er. Sitter i sängen och borde verkligen städa mitt rum, Anton sov här i natt och alla mina kuddar osv ligger lite utspritt över hela rummet. Okej det där lät kanske lite fel men vi orkar aldrig vara särsilt ordningsamma utan slänger bara saker runt omkring oss. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske kolla på någon film. Känns så konstigt att Big Brother har slutat nu helt plötsligt.. Det hade man alltid som backup-plan haha! Annars så letar jag för fullt efter min mascara som helt plötsligt är spårlöst försvunnen? Hur kan den bara ha försvunnit? Nej den måste vara här någonstans. Juste, jag tappade ju rösten igår som jag berättade. Igår var det helt sjukt, jag kände inte ens igen min egna röst. Idag är det lite bättre, hoppas verkligen att det blir som vanligt till fredag eftersom jag ska sjunga på skolavslutningen.. Jag har ju inte kunnat sjunga på två dagar nu, mår riktigt dåligt haha..


Skrivet 2012-06-06 kl 20:58:27

Är det där dina naturliga lockar?

Skrivet 2012-06-06 kl 22:05:07

Kan inte du lägga upp en video på när du sjunger på skolavslutningen. asså efter den har varit såklart men jag skulle gärna vilja se/höra :)<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com