Big Brother finaldags


Mysig regnig kväll, eller vad säger ni
? Matchar rubriken med min bigbrotherliknande bild på mig själv haha. Dock är det ju bara bakgrunden som stämmer. Ser mig själv inte riktigt som den typiska deltagaren haha. Snart är det väll dags att slå på TVn för att se avgörandet om vem som vinner en halv miljon svenska riksdaler. Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna, tycker faktiskt om alla tre. Gillat Annica enda sen början men blir så irriterad på henne angående Marcelo, snacka om asshole. Aja vad som än händer så blir det bra. 

Det är snart även dags att kolla så jag har alla kläder osv till friidrottsdagen imorgon. Tidigare år har jag faktiskt vunnit på kulstötning så känner lite press på mig nu haha! Nej men det ska nog lösa sig. Känner dock inte för att springa 100 meter eftersom jag inte gjort det på ett bra tag nu. Längtar så mycket till imorgon. Kommer självklart ta massor av bilder under balen osv. Det står faktiskt enligt SMHI att det inte ska regna även om det är svårt att tro nu. Herregud, tycker verkligen synd om dom som är på finalen i Årsta, Bigbrother.


Skrivet 2012-06-03 kl 22:01:39

Hej! Lycka till på friidrottsdagen! :D <3

Skrivet 2012-06-04 kl 11:29:53

Vad har du för bh storlek? Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com