En underbar vecka

Bilder från den underbara veckan som gått.
Jag vet helt ärligt inte vart jag ska börja. Allt har bara varit så otroligt mysigt, roligt och bäst. Vi kom till Strömstad, Capri förra lördagen och jag trivdes direkt. Det var som ett litet villa område med pool, strand, tennisbana, minigolf osv. Jag och Anton har spelat både tennis och golf och jag blev som väntat utklassad men det var faktiskt roligt ändå. Anton har även lagt, eller börjat på ett pussel med ett tusen fem hundra bitar.. Helt stört haha! Vi har myst vid stranden till ljudet av vågorna, gått på promenad, åkt till shoppingcenter och mycket annat. För mig blev det till och med bättre än vad jag väntat mig, och tro mig - Jag hade höga förväntningar. Älskar när man känner hur sina känslor för en person bara växer och växer för varje dag istället för att dom skulle svalna. Jag älskar dig min Anton <3

Skrivet 2012-06-16 kl 22:30:39

Åh herregud, ni är fina tillsammans!!

Skrivet 2012-06-16 kl 23:17:30

Ni är så otroligt fina tillsammans! Ett sånt förhållande som typ alla drömmer om, åhh

Skrivet 2012-06-18 kl 22:36:14

Ååh herregud så underbara bilder! Så himla söta :)

Skrivet 2013-06-08 kl 20:33:44

Såg det här inlägget när jag letade efter pink-biljetten och ååh vilka fina bilder! Längtar verkligen tills jag hittar min Anton!.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com