Frågor & Svar

Vad heter stället du praoar och var ligger det? :)
Jag praoade i fotostudion Slottstudion i Tyresö hos Jenny Puronne! Hur kul som helst.

Hur formar du dina ögonbryn? alltså dom är verkligen perfekta (enligt mig), vill exakt ha sånna som dig! Snälla svara
Jag noppar ingenting på ovanför brynen för det förstör ens egna drag i ansiktet. Jag noppar heller ingenting längst in, där brynen är några cm ifrån att mötas. Om du googlar så kommer det bra tips på hur du ska tänka. Ett tips är att använda dig av en penna och hålla den  precis intill näsborren och sen rakt upp, där ska ögonbrynet börja, sen ska du hålla den lika dant men rakt framför pupillen, där ska (ska och ska) ögonbrynet "kroka sig". Jag formar efter dom tipsen och fyller även i dom med ögonbrynspenna!

Vart har du köpt dom supersnygga shortsen?
Ginatricot!

Andrea! Undrar bara eftersom du vill ha en ny kamera? Ska du sälja din gamla systemkamera då? :)
Ja det vill jag ju, jag har faktiskt redan sålt min kamera!

Hej! Hur kunde du ha hängande piercing? fick du inte rand efter? När jag solade solarium förut så fick jag navelpiercingrand och det är jätte fult... jag vill verkligen kunna ha hängande på stranden snart! kram
Jag fick en vit fläck under min navel när jag var i Thailand haha! Om du bara flyttar runt hängsmycket så borde det inte vara några problem, men det tänkte inte jag på förstås haha!

Du vill bara åka och ha mer och mera saker! Vissa kan inte ens åka utomlands so shutup.
Jag håller med dig till viss del men för det mest inte. Alla, alla, alla har det olika ställt och dom allra flesta i Sverige har möjlighet att åka på resor osv. Och vem har sagt att det är fel att vilja saker? Att drömma? Jag får inte allt jag vill, jag får inte åka vart jag än vill åka? Kan jag inte lägga upp bilder på saker som jag vill ha eller ha köpt bara för att någon annan inte kan få samma saker som jag? Det finns saker som jag inte kan få som jag ser andra ha? Man får nöja sig med det man har, och aldrig sluta drömma och hoppas. Jag tänker njuta av det jag har även fast det finns dom som inte har möjlighet till det jag njuter av.  Och nej jag tänker inte "shutup".


Skrivet 2012-06-03 kl 09:10:36

På instagram har du en bild på dig när du har på dig en vit bikini med en guld dragkedja på i mitten av brösten

Vart är den ofrån och hur mycket kostar den?

Skrivet 2012-06-03 kl 11:42:00

Hej Andrea! Skulle bli jätteglad om du svarade på mina frågor. Hur länge var du och Anton på g? Kände ni varandra innan eller blev det helt nytt när ni började skriva med varandra? Vad gjorde ni för att det inte skulle bli stelt när ni var med varandra i början? Tack för en superbra blogg!

Skrivet 2012-06-03 kl 16:00:46

Gud vilken töntig kommentar den sista där var, tråkigt att folk alltid ska vara så avundsjuka och inte kan glädjas åt någon annan någon gång!! Tycker både du och din blogg är superfin, fortsätt som du gör bara! Kram på dig


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com