Myskväll

Lite halvdanna bilder från dagarna som gått!

Sitter just nu och kollar på Danmark - Portugal med Antons mamma Maria eftersom Anton sitter och lägger ett pussel med 1500 bitar.. What a life. Jag själv skulle aldrig någonsin göra det, har alldelles för dåligt tålamod. Imorgon har vi inga speciella planer än så länge vad jag vet. Har redan glömt bort vad det är för veckodagar haha. Såg allafall på facebook att många fick sommarlov idag. Jag slutade ju redan förra veckan haha, jätte skönt! Hoppas allafall på att få åka och shoppa igen (heltst i Norby). Sugen på lite färgglada kläder till en kommande solbränd kropp. Ska snart börja äta lite på mitt godis och lägga mig med Anton och kolla på Project X.
Mysfaktorn är hög!


Skrivet 2012-06-13 kl 20:40:01

Asså den sista bilden är ju så underbar att jag snart smäller av. Dessutom måste ni vara det finaste paret jag nånsin har sett!

Svar: Åh tack så jätte mycket!
andreaviktoria.blogg.se

Skrivet 2012-06-15 kl 00:05:59

Nordby heter det :) jag bor i Strömstad.. visst är det så sjukt fint???

Svar: Ja det är verkligen superfint! Vi är på ett ställe som heter Capri, precis vid stranden. Älskar västkusten!
andreaviktoria.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com