Nya huset

Tre bilder från när jag och pappa kollade på vårat nya hus här om dagen.
 
Jag har ju berättat om att jag ska flytta men måste fortsätta skriva om det, längtar så mycket! Än så länge är tvaparaterna uppe samt lite gardiner osv. Idag ska dom lägga nytt golv i köket och i hallen, kommer bli superfint! Vi har redan nyckel osv men från och med sista Juni typ så är huset skrivet på oss och då ska vi börja bära in alla möbler! Så när jag och Alice kommer hem från Kreta så kommer det mesta vara klart.
 
Igår så var jag med Tove efter jobbet, vi inledde eftermiddagen med en riktig bamsekram! Så länge sen vi sågs nu. Vi gick runt i lite affärer och åt på Tacobar, var sjukt hungrig det blev ju godare då än vad det brukar vara. Efter vistelsen i stan så åkte jag hem och tränade fotboll. Ja ni läste rätt! Har börjat träna med 92orna i Örby, eller vet inte om dom kallas damlaget nu. Det var allafall sjukt skönt och roligt.
 

Skrivet 2012-06-23 kl 12:39:29

kan inte du fota husets rum sen när allt är klart? jätte fint!

Svar: Sure!
andreaviktoria.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com