Skolavslutning


Det här har nog varit en av dom mest känslosamma dagarna för mig på väldigt länge. Var i skolan redan kvart över åtta för att sjunga upp med kören. Det var faktiskt en bra idé eftersom jag har varit hes osv. Vi fick börja med att sjunga för sexorna, det gick väl sådär.. Inför sjuorna gick det däremot mycket bättre. Jag och Sara vågade ta i lite mer och bandet och sången var synkade lite bättre. Väl när vi skulle sjunga för åttorna så började jag bli lite nervös. Men samtidigt lite mer van att stå inför publik, men eftersom vi är ungefär lika gamla så vill man ju imponera lite haha! Vet inte om vi lyckades men det kändes rätt okej. När niorna kom kändes allt till en början bra. Det var skönt och kul att se alla. Jag hade inte gråtit på hela dagen tills Ylva som jag känt sen dagis ställde sig och höll tal för både elever och lärare. Alla blev rörda och många kunde inte stoppa tårarna, bland annat jag. När jag precis lyckats samla mig igen så håller rektorn tal och börjar gråta. Efter hans tal eller innan, kommer inte ihåg haha, då delade han ut pris och ett av dom prisen fick min älskling och jag blev så otroligt stolt att jag började storböla igen. Då var det inte långt kvar tills vi skulle sjunga men det kändes bra där inne i "greenroom" bakom scenen. Men så fort vi gick ut på scenen och såg alla gråtandes nior så kände jag gråten i halsen men lyckades svälja den, trodde jag. Jag börjar att sjunga första versen och ser då ännu fler i min årskurs gråta och då brister det. Ja ni ser ju på den stora bilden i mitten.. Att se folk man umgås med, brukade umgås med eller aldrig umgåts med gråta över att vi alla kommer splittras var en sån mäktig men hemsk känsla. Det var så mycket känslor, så mycket jag ville få sagt till var och en. Alla tjaffs och missförstånd känns så onödiga nu, allt man vill få ogjort. Jag vill bara spendera så mycket tid med så många i min årskurs. Juste, filmen är på gång. Den kanske kommer upp imorgon för den har nämligen laddat upp 8 % på youtube på typ en halvtimma men den kommer. Efter sången så var det så många som kom fram och berömde mig för att jag var så modig och det betydde så otroligt mycket för mig, jag blev så sjukt glad. Det går verkligen inte att beskriva. Jag har aldrig någonsin vågat sjunga inför skolan tidigare men jag älskar att sjunga och varför inte göra något man älskar sista dagen i skolan? Jag kommer aldrig komma tillbaka dit som en elev, jag kommer endast kunna hälsa på. Jag kommer aldrig någonsin ta rast, eller öppna mitt skåp igen. Enda tills nu har jag längtat ihjäl mig efter att få sluta grundskolan, men nu när jag väl har gjort det vill jag inget annat än att få komma tillbaka.


Skrivet 2012-06-09 kl 09:54:00

jättefin text!

en liten fråga bara, vart kommer din klänning ifrån? letar för fullt efter en skolavslutnings klänning men kan inte hitta någon, och din var superfin! svara så snabbt som möjligt!

kram :)

Skrivet 2012-06-09 kl 12:34:36

Guuuud så fint skrivet vill typ gråta igen fan vilken känsla alltså :( <3

Skrivet 2012-06-11 kl 15:55:30

åhhhh så fint skrivet..slutar med nian nu på fredag,ska passa på att njuta sista dagarna med klassen!

Skrivet 2012-06-12 kl 10:54:30

Vill bara tacka för alla år Andrea! Vi har haft sjukt kul tillsammans! Hoppas vi ses i sommar !

Du får ha de jättebra !

Lina <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com