Slingning & Klippning


Ni ska bara veta vilken ångest (och samtidigt lättnad) jag har just nu. Ska klippa mig på måndag, inte stärsilt roligt eftrsom jag vill ha långt hår men det är så slitet så.. Men det jag har ångest över är om jag ska slinga det eller inte. Det sliter så sjukt mycket på håret när jag slingar hemma så jag känner att jag inte vill det. Sen kan jag ju hoppas på att det blir blondt på Kreta men samtidigt så blev det inte alls solblekt när jag var i Thailand.. Mitt drömhår är ju som något av dom blonda tjejernas på bilderna ovan. Varför kan inte mitt hår bara växa? Men jag kan samtidigt inte låta bli att klippa det för då går det bara av och blir ännu kortare och fulare.

Har ni några tips för ett starkare hår?


Skrivet 2012-06-16 kl 00:29:58

Om du vill ha starkt hår tycker jag inte att du ska slinga det, för precis som du säger så sliter det sjukt mycket att bleka håret...:/ finns nog inte så mycket tips annat än att inte tvätta för ofta och inte använda platt/locktång för ofta! :)

Skrivet 2012-06-16 kl 11:52:33

Ricinolja!

Skrivet 2012-06-16 kl 19:32:25

Köp ricinolja! Gör håret starkare och längre och du ser snabbt en förändring :-) Lycka till!

Skrivet 2012-06-17 kl 12:08:20

ricinolja och priorin från apoteket!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com