Sommar & sol

Hejsan på er. Just nu sitter jag i soffan på Antons landställe i Mellerud, vi har alltså lämnat Strömstad. Känns lite tråkigt men det är ju jätte mysigt här med så det är ju super bra! Vi började med att springa ner till stranden för att bada, jätte bra strand eftersom ingen ser stranden haha.. Jag badade faktiskt i havet igår men har tyvärr inga bilder från det eller från idag så ni fick en bild från när jag och Anton badade i poolen i Strömstad! Vi har allafall laddat med chips & dipp och cocacola inför en kväll med film och fotboll. Heja Sverige!

VIKTIGT: Blogg.se har gjort om lite för oss bloggare vilket gör att jag kan svara på era kommentarer i själva kommentarsfälten. Kommer fortsätta ägga upp lite inlägg med frågor & svar om ja tror att det skulle intressera många läsare. Så undrar ni något, håll utkik i kommentarerna där ni själva skrev!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com