Två dagar kvar!


Förstår ju självklart att det inte kommer vara som i alla filmer där man får se highschool baler. Synd faktiskt. Jag älskar när man verkligen går inte för det. Hade uppskattat om min skola hade typ hyrt någon lokal eller något men icke, matsalen it is. Yey. Men hörni vet ni vad? Det blir vad man gör det till och jag och mina vänner ska göra så det blir en helvetes rolig och bra kväll med mycket dans och skratt. Känns så skönt, klänningen och skorna fixade, limousinen fixad, Ánton är fixad haha! Nu är det bara vädret som är problemet. Hoppas verkligen inte att det är regn, skulle förstöra stämningen så mycket!


Skrivet 2012-06-03 kl 16:55:39

hej andrea! jag bara undrar om du kan berätta i ett inlägg hur du ska ha ditt hår och sminkning på er bal! kom gärna med tips till oss läsare hur vi kan ha vårt hår och sminkning på vår bal/lärarmiddag! (till oss som slutar 9:an)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com