Måndagsmys

Jag, Alice och Nora lekte med min nya dators kameraeffekter hahah!!
 
Hej bloggen! Då var det måndag igen. Det känns som att helgen går alldeles för fort alltså, fy!! Idag i skolan så hade jag först matte och det var första gången på evigheter jag kände att jag verkligen förstod. Kändes både hemskt och skönt på samma gång haha.. Jag, Mathilda och Anton sa till varandra i början av terminen "Den här terminen MÅSTE vi fokusera på matten!" Men ja... Det har väll inte riktigt skett kan man säga. Sen hade vi psykologi vilket jag trodde jag skulle tycka var kul men fy det är sååå flummigt och konstigt haha.. SIsta lektionen bestod av Naturvetenskap. Jag som är så dramatisk tycker det var sjukt kul att sätta på mig labbrocken, föra över vätskor från en bägare till en annan och göra expriment, det var sjukt kul tills det att man måste göra en labbrapport och förklara VARFÖR saker sker. I don't care haha.. Kanske bra att jag inte valde natur när jag tycker det är roligare att sätta på mig labbrocken än att förstå varför jästen förstörs av saltsyran (om det nu var så, kommer inte ihåg). Min farmor har alltid sagt att jag hör hemma på dramaten haha.. Hon kanske har rätt! 
 
Efter skolan tog jag mitt pick och pack och rusade till tunnelbanan. Jag skulle nämligen träffa snälla, fina Caroline från Devote för en intervju inför min flytt till Devote.se. Det vi pratade om ska användas till Devotes hemsida så de kan berätta lite om mig när jag är ny där. Ska bli sjukt kul att läsa eftersom vi ändå satt och pratade i över en timme om mig. MIG! Helt sjukt, kan man prata om sig själv i en hel timme? Känns som vi gick igenom huuur mycket som helst haha. Det var allafall jättetrevligt och jag kan knappt vänta till att flytta bloggen och läsa artikeln. Hoppas ni känner samma sak! 
 
Jag hoppas också att alla har haft en bra måndag!♥
 

Skrivet 2013-09-23 kl 19:13:37

När kommer flytten ske? :)

Svar: 25e oktober!
andreaviktoria.blogg.se

Skrivet 2013-09-23 kl 19:17:02

Haha, så sköna att ni vågar bjuda på er själva. ♥

Skrivet 2013-09-23 kl 21:52:24

hahhahah åh dör vad söt Nora var på bilden som är längst ner i mitten!!

Skrivet 2013-09-24 kl 16:02:08

Naw va söta ni är <3

Skrivet 2013-09-24 kl 18:59:10

Så himla söta!

Skrivet 2013-09-24 kl 18:59:10

Så himla söta!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com