Podcast + stan

Chloé och Nicole!
Min outfit idaaag
The fooo på plattan!
 
Hej! Jag sitter här i min soffa med världens huvudvärk, Anton sitter bredvid mig och Alice har tagit över min säng den satan.. Dagen började med att jag åkte till Östermalmstorg för att spela in Cholé & Nicoles podavsnitt nummer 4, jag har inte lyssnat på avsnittet vi gjorde men det kändes bra. Vet bara att jag kommer störa mig sjukt mycket på min röst och skratt haha.. Hoppas ni längtar, om tre veckor kommer avsnittet, jag länkar självklart det då. Efter det mötte jag upp min pojkvän, vi gick runt och letade efter höstskor och en kappa till mig utan resultat och efter det gick vi till plattan eftersom jag ville kolla på The Fooo hehe. 
 

Skrivet 2013-09-14 kl 19:12:42

Lyckost du att du var där och kunde se dom! :)<3

Skrivet 2013-09-14 kl 19:27:45

Hej undrar vad du jobbar med för att få alla upplevelser som denna med Chloe och Nicole <3 ?!

Skrivet 2013-09-15 kl 15:04:33

Vi har macbook pro i skolan och jag tycker det är en riktigt bra dator, pro klarar ju "tyngre" program. så jag tycker du ska satsa på pro! Nackdelen är nog att den är lite tung heeh.

Skrivet 2013-09-15 kl 15:04:34

Vi har macbook pro i skolan och jag tycker det är en riktigt bra dator, pro klarar ju "tyngre" program. så jag tycker du ska satsa på pro! Nackdelen är nog att den är lite tung heeh.

Skrivet 2013-09-15 kl 17:57:27

Hejsan! jag bor inte i stockholm med ska dit om ca 1 vecka och jag undrar vart du rekommenderar för mysiga restauranger som inte är allt för dyra. Och vart köper man märkeskläder som t.ex. hollies? Stockholms variant av fiorucci och ragladie liksom!? kram

Skrivet 2013-09-21 kl 14:32:30

Var har du köpt de svarta byxorna? Hittade inte den bilden där man ser mer av dem men jag tror att det är dessa som du har på dig på den här bilden! De svarta tygbyxorna som är lite pösiga - det är dom jag menar!:)

Svar: De är ifrån Zara!
andreaviktoria.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig?
Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com